Окупанти хочуть переконати мешканців окупованих територій в тому, що "Україну вже поділили"

Окупанти хочуть переконати мешканців окупованих територій в тому, що "Україну вже поділили"

Окупаційна влада проводить пропагандистську кампанію на окупованих територіях, спрямовану на зневіру мешканців в українській владі та можливості звільнення.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки, передає ПравдаТУТ News.

Керівництво великих підприємств Мелітополя отримало вказівку проводити збори та бесіди з персоналом, на яких доводити таку інформацію:

Україну вже поділили. На території західних областей ввели в обіг польські злоті, в більшості магазинів подвійні цінники. Від росії немає куди тікати. Україна не та, якою була.

За ходи налаштовані на підрив морально-психологічної стійкості українсько-налаштованого населення, що залишилося в місті.

Втім, всім мешканцям окупованих територій слід пам’ятати: всі українські землі будуть обов’язково звільнені, Україна залишиться неподільною та унітарною державною, а кожен окупант та колаборант отримає заслужену відплату, - зазначили в ГУР.

Нагадаємо, антибіотики в зоні бойових дій можна отримати без рецепта попри нові правила.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Зробимо все, аби  Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео) "Зробимо все, аби Україна припинила своє існування": у Росії нова істерика (відео)
Те, що Україна не забуває про анексію і порушує це питання, доводить Москву до істерики. Російський депутат Костянтин Затулін назвав Україну ворогом Росії та закликав робити все, щоб нашої країни не існувало.
На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води
У низці населених пунктів Луганської області воду подають не частіше ніж один раз на два дні. В деяких же районах постачання відбувається лише раз на тиждень.
Loading...
Load next