Зібрали 15 тисяч доларів: юнаки з Чикаго встановили рекорд Гіннеса, збираючи гроші для України

Зібрали 15 тисяч доларів: юнаки з Чикаго встановили рекорд Гіннеса, збираючи гроші для України

В американському місті Чикаго штату Іллінойс підлітки кількох місцевих шкіл об’єдналися, щоб створити прапор України із коробок для пластівців та зібрати гроші для українців.

Про це пише видання Сhicago.suntimes, передає видання "ШоТам".

Розповідається, що 15-річний Майкл Котчер і 16-річний Райдер Шиффман хотіли привернути увагу до війни в Україні і вирішили побити світовий рекорд для підвищення обізнаності американців про події в Україні.

Ми подумали, що це буде цікавий спосіб об’єднати всіх як спільноту та підтримати народ України, — сказав Котчер.

Фото: Сhicago.suntimes

Школярі паралельно створили вебсторінку GoFundMe, щоб зібрати гроші для нью-йоркської неприбуткової українсько-американської правозахисної організації «Разом».

Аби відтворити зображення українського прапора, вони використали жовті і сині коробки для пластівців у приміщені банку в центрі Чикаго.

Рекордний розмір українського прапора із коробок становить 34 на 86 футів (1,06 на 2,6 м — ред). Для рекорду знадобилося 4932 коробки пластівців.

Відтворений прапор України побив світовий рекорд. Також цей захід зібрав 15 тисяч доларів, які передали благодійній організації.

Нагадаємо, раніше в Індії відкрили виставку «Український світ Марії Примаченко».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї США надали Україні засоби захисту від хімічної зброї
Кремль продовжує поширювати фейки про "українські біолабораторії", яких насправді не існує. Тож не виключають застосування хімічної зброї зі сторони Росії.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next