Залужний просить дозволити виїзд за кордон чоловікам певних груп

Залужний просить дозволити виїзд за кордон чоловікам певних груп

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний хоче добитися для українських студентів дозволу на виїзд з України в період воєнного стану. Про це повідомила голова підкомітету ВРУ з питань вищої освіти Юлія Гришина у Facebook.

Є важливий подарунок на День молоді від нашого найкращого Головнокомандувача ЗСУ, — написала Гришина.

За її словами, 12 серпня Залужний звернувся до Міністерства оборони з проханням дозволити українським студентам перетинати український кордон. Причина — ця категорія не підлягає призову на військову службу під час мобілізації на особливий період.

Тепер своє слово у цьому питанні має сказати Кабмін в особі голови профільного міністерства Олексія Резнікова.

Нагадаємо, раніше Шкарлет повідомив, що в Україні навчальний процес може бути в змішаній формі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next