На фестивалі в Угорщині виставили стенд із українськими артистами, які воюють в ЗСУ

На фестивалі в Угорщині виставили стенд із українськими артистами, які воюють в ЗСУ

На фестивалі Sziget в Угорщині виставили стенд з українськими артистами, які не змогли взяти участь, оскільки захищають Україну у лавах ЗСУ. Про це пише InfoPost.

Фото: infopost

10 серпня в Угорщині стартував один із найбільших фестивалів Європи Sziget, який не проводився з 2019 року. Участь у фестивалі цьогоріч візьмуть і 13 українських гуртів і виконавців. Проте участь у фестивалі і російських представників викликала дискусії щодо участі українців.

На фестивалі також діє окрема локація ініціативи Music Saves UA від Всеукраїнської асоціації музичних подій. Там організатори локації обіцяють виставляти правдиву інформацію про війну в Україні, організувати презентацію фото про наслідки російського вторгнення, благодійний продаж тематичних футболок та прийом благодійних внесків на волонтерські потреби.

Крім того, на локації організували стенд з іменами українських артистів, які не змогли взяти участь у фестивалі через те, що захищають Україну у складі Збройних Сил України.

Такий стенд користувачі помітили і на інших музичних заходах, зокрема на фестивалі Pohoda, який проходив у Словаччині 7-9 липня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Йди напролом та працюй над собою": Слава Дьомін розповів про 20-річну кар'єру на радіо (відео) "Йди напролом та працюй над собою": Слава Дьомін розповів про 20-річну кар'єру на радіо (відео)
Слава Дьомін – відомий український радіоведучий на Люкс ФМ та ведучий шоу на YouTube" Слава+ ". Чимало людей зустрічають свої ранки з ним, коли їдуть на роботу в авто. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” Дьомін розповів про авторський тревел-блог з сином, про роботу на радіо та про те, чому вже ж таки обрав такий псевдонім. Блогер також порадив як ліпше просувати власний бренд та зауважив, чому падає попит на Youtube.
Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео) Під прапором ЛГБТ: співак MELOVIN здійснив камінґ-аут та звинуватив телеканал у жорсткій цензурі (відео)
Один із представників України на Євробаченні та співак Костянтин Бочаров, більш відомий під псевдонімом MELOVIN публічно зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Проте, навколо цього розгорівся скандал, оскільки один із телеканалів, який транслював виступ співака вирішили не впускати цей момент в ефір.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next