Міжнародна допомога сприяє пришвидшенню в гуманітарному розмінуванні (відео)

Міжнародна допомога сприяє пришвидшенню в гуманітарному розмінуванні (відео)
Зокрема у піротехнічному підрозділі ДСНС штат збільшено на 400 осіб.

Війна — виснажливий процес, тому для України важлива підтримка світу, зокрема у вигляді гуманітарної допомоги. Для прикладу гострою є потреба в броньованій техніці, засобах для розмінування та зброї для підрозділів МВС, а ще важливо відновлювати інфраструктуру. 

Про це повідомляють в Міністерстві внутрішніх справ України, передає ПравдаТУТ News.

Через бойові дії та ракетні обстріли знищено або пошкоджено понад 2 тисячі об’єктів системи МВС, крім того, зіпсовано техніку. 

Проте, українців це не зупиняє, і ми продовжуємо захищати свою територію та незалежність. Паралельно ведеться очищення звільнених українських територій від мін, зокрема у піротехнічному підрозділі ДСНС штат збільшено на 400 осіб, - зазначили в МВС.

Таким чином, іноземні партнери не залишають Україну сам на сам і сприяють пришвидшенню гуманітарного розмінування в Україні.

Нагадаємо, у Криму детонує сховище боєприпасів: росіяни починають панікувати.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Словенії створили фонд допомоги українським військовим та переселенцям "Aid Ukraine now" (відео) У Словенії створили фонд допомоги українським військовим та переселенцям "Aid Ukraine now" (відео)
У Словенії створили фонд «Aid Ukraine now», який збирає кошти та організовує поставки необхідних речей для наших військовослужбовців та вимушено переміщених осіб.
Loading...
Load next