"Не визнаємо чужих кольорів": Зеленський привітав українців із Днем прапора (відео)

"Не визнаємо чужих кольорів": Зеленський привітав українців із Днем прапора (відео)
А жовто-блакитний стяг обов'язково майорітиме над кожним куточком України.

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного прапора. Президент Володимир Зеленський привітав українців, заявивши, що синьо-жовтий стяг знову замайорить над усією країною і над усіма її тимчасово окупованих територіях.

Синьо-жовтий прапор України знову замайорить там, де є його дім. Там, де він має бути по праву — в усіх тимчасово окупованих містах та селах України, окупованих тимчасово.

Замайорить назавжди у Мелітополі на площі Перемоги – там, де не може бути тих, хто програє цю війну. Там буде синьо-жовтий.

У Херсоні над площею Свободи — там не може бути прапора тих, хто не знає, що таке свобода. Там буде синьо-жовтий.

Він буде на Азовському проспекті у Бердянську та на Зеленій алеї у Скадовську, над АЕС в Енергодарі та над Каховською ГЕС, на Аджигольському маяку та на Савур-Могилі, на берегах Сіверського Дінця, Кальміуса, біля Олешківських пісків. Там не може бути прапору тих, хто вперше чув ці наші українські назви, — сказав Зеленський.

А в Криму поряд з прапором України буде кримськотатарський прапор: "Хоч би хто намагався перекрутити історію саме ці кольори історично пов'язані з Кримом".

Зеленський підкреслив, що ми ніколи не проміняємо два, такі близькі для нас кольори — блакитний та жовтий на будь-який інший. Всі українці до останнього готові захищати свій стяг.

Президент нагадав про довгу історію нашого прапора, нагадав Про його значущість у найважливіших подіях країни та не лише.

Його вносили у парламент у день проголошення незалежності України, він літав у космос разом із Леонідом Каденюком, він був на Північному полюсі разом з нашими полярниками, він підкорював Еверест, був у Стамбулі, Стокгольмі, Турині, огортаючи наших українських переможців на Євробаченні. Був вищим за прапори інших країни, — сказав він.

Нагадаємо, завтра в Україні відзначатимуть День Незалежності — у це важливе свято росія, країна-агресор, може вдаватися до провокацій. 

Зокрема, є інформація, що рф концентрує біля кордонів з Україною та на окупованих територіях велику кількість ТПК із ЗУР до ЗРК С-300.  Попри можливе нагнітання, з яким ми уже зіштовхнулися на Пасху та 9 травня, все ж не виключені посилені ракетні обстріли найближчими днями. Україна воює проти терористів. Тому для вашої безпеки — реагуйте на сигнали повітряної тривоги та бережіть себе.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Третій Новий рік на посаді президента: де та коли дивитися новорічне привітання Зеленського Третій Новий рік на посаді президента: де та коли дивитися новорічне привітання Зеленського
Привітання Зеленського покажуть на багатьох українських телеканалах.
Loading...
Load next