І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди, — Залужний розчулив мережу своїм привітанням (відео)

І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди, — Залужний розчулив мережу своїм привітанням (відео)

Україна святкує 31-й День Незалежності одночасно із півріччям повномасштабного російського вторгнення. Своїми руками українські захисники та захисниці виборюють мир та спокій для нашого народу. Тож вітання головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного привернуло увагу багатьох українців.

Очільник ЗСУ в ньому виступив не сам — разом з ним говорили ті, хто на передовій та у лавах Сил спротиву виборює право України на життя.

Незалежність — це відповідальність, що лежить на твоїх плечах. Ти ведеш у бій і знаєш, що з нього повернуться не всі. І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди. На совісті. І в памʼяті, — відзначив Залужний.

В коментарях до вітання українці дякують захисникам та захисницям і вітають з Днем Незалежності: "Незалежність України — це народ України", "Низький уклін до землі за мужність, силу і сміливіть віддавати найцінніше — життя, заради усіх нас! — пишуть вони в коментарях.

Нагадаємо, раніше Залужний просив дозволити виїзд за кордон чоловікам певних груп.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео) "Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".
Loading...
Load next