Затримали двох людей, які причетні до інциденту під час виставки в Чернігові, — Зеленський

Затримали двох людей, які причетні до інциденту під час виставки в Чернігові, — Зеленський

Президент розповів, що за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення були затримані двоє осіб, які безпосередньо причетні до трагічного інциденту в Чернігові. Повідомив Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.

Перший дав наказ відвезти бойову зброю на публічний міський захід. Другий — дозволив дитині взяти зброю до рук.

Зеленський ще раз попередив всіх представників влади і правоохоронних органів на місцях.

Пильнуйте, щоб на публічних заходах не було бойової зброї та інших небезпечних засобів, — зауважив Глава держави.

Кримінальне провадження передано до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, що на виставці боєприпасів у Чернігові пролунав вибух: момент потрапив у кадр (відео, фото). Травмовані діти та дорослі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео) У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)
Жителя Чернігова Олександра Тарнавського звинувачують в образі президента через графіті "Зєля, х**ло", його будуть судити.
Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео) Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео)
Понад 8 років Міхаїл Саакашвілі не з’являвся на батьківщині через кримінальні справи. Та ось він вирішив повернутися. І не звичайним способом, а незаконно перетнувши кордон.
Loading...
Load next