Кофморт: Укрзалізниця запускає "пілот" з покращення якості обслуговування пасажирів

Кофморт: Укрзалізниця запускає "пілот" з покращення якості обслуговування пасажирів

Укрзалізниця оголосила про запуск "пілоту" з покращення якості обслуговування пасажирів. Першими нові умови випробують пасажири потягів №75/76 "Кривий Ріг — Київ" та "Потяг до перемоги" (до 13 вересня на маршруті №31/32 "Запоріжжя — Львів"). Повідомляє Укрзалізниця.

Ми вирішили, що кожен український пасажир вартий рівня сервісу, який ми пропонуємо для перевезень європейських дипломатів. Тож починаємо поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у поїздах Укрзалізниці, - йдеться в повідомленні.

У рамках «пілоту» на перших двох поїздах тестуватиметься наступне:

  • мийні засоби нового покоління для внутрішнього миття вагонів;
  • замість кускового мила для рук - піна в автоматичних дозаторах;
  • більш зручні тримачі для туалетного паперу та інший папір;
  • вбиральні з одноразовими накладками на унітази;
  • дозатори паперових рушників.

Пасажири зможуть скористатися й іншими перевагами. Наприклад, гігієнічними наборами з одноразовими капцями, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся.

Нагадаємо, що "Події на Херсонщині відволікають окупантів від Миколаївщини" – Кім.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах "Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах
"Укрзалізниця" виявила на балансі одного зі своїх структурних підрозділів у Запоріжжі двох ведмедів. Тепер акціонерне товариство передасть їх зоопарку в Нідерландах.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next