Укрзалізниця запустила перший поїзд-кухню Food Train

Укрзалізниця запустила перший поїзд-кухню Food Train

Сьогодні, 23 листопада, вирушив у перший рейс благодійний поїзд-кухня, який допоможе із гарячими обідами прифронтовим регіонам Харківщини.

Про це повідомила пресслужба АТ «Укрзалізниця».

23 листопада, об 11:00 із першої колії Центрального залізничного вокзалу на Харківщину відправився Food Train, - йдеться в повідомленні.

Поїзд відправився до Харкова та Ізюма, аби приготованими у ньому святковими стравами подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам.

Крім того, волонтери Save Ukraine передадуть виготовлені на кухні потягу страви мешканцям міст, що потребують забезпечення їжею.

Старт соціального проєкту збігся із Днем подяки, тому і перші приготовані страви будуть святковими - запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг.

Очікується, що у грудні до одного із рейсів приєднається і співзасновник проєкту Говард Баффет. За його словами, він разом із командою Food Train запропонує їжу всім українцям уздовж лінії фронту.

Нагадаємо, Зеленський провів розмову з новим президентом Аргентини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах "Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах
"Укрзалізниця" виявила на балансі одного зі своїх структурних підрозділів у Запоріжжі двох ведмедів. Тепер акціонерне товариство передасть їх зоопарку в Нідерландах.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next