На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)

На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)
. Водій вказав в декларації, що перевозить лише особисті речі та гуманітарну допомогу.

На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду. У пункті пропуску «Краківець» водій мікроавтобуса вказав у декларації, що перевозить особисті речі та гуманітарну допомогу, а саме майже 700 кілограмів продуктів, які везе для однієї з благодійних організацій.

Однак під час огляду автівки прикордонники також виявили ще й численну кількість брендованого одягу, на яку в чоловіка документів не було.

Вартість контрабанди встановлюють експерти, а на водія чекає покарання, що йому обере суд.

Нагадаємо,  для легітимізації псевдореферендумів на міжнародній арені росіяни запросять політиків ЄС. Присутність “незалежних спостерігачів” має допомогти росії створити для світу картинку “законного волевиявлення”.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Гуманітарна допомога зі Швейцарії в Україну (відео) Гуманітарна допомога зі Швейцарії в Україну (відео)
Ульріх Екснер привіз до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру багато дороговартісних медматеріалів. Згодом допомоги має надійти ще більше.
У ніч на неділю Україна перейде на літній час
Вночі, Україна в ніч на 28 березня перейде на літній час, годинники переведуть на годину вперед. Тому українці спатимуть на годину менше.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Loading...
Load next