"Після остаточної деокупації Лиману - естафету переймаємо ми": Гайдай розповів, коли розпочнеться деокупація Луганщини

"Після остаточної деокупації Лиману - естафету переймаємо ми": Гайдай розповів, коли розпочнеться деокупація Луганщини

Після того, як ЗСУ остаточно звільнять місто Лиман у Донецькій області, розпочнеться деокупація населених пунктів Луганської області. Цей може статися вже найближчим часом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Він зазначив, що, можливо, незабаром розпочнеться звільнення Луганської області, тож місцевим жителям слід приготуватися.

Після остаточної деокупації Лиману – естафету переймаємо ми. Деокупація близько. Чуєте наближення бойових дій – перебуваєте у укриттях! Ми не можемо називати населені пункти, але місцеві зрозуміють мене, - пояснив Гайдай.

За його словами, окупанти намагаються виїхати з Луганської області, грабуючи місцеве населення. При цьому російську армію, яка все ще залишається в регіоні, деморалізовано. Окупанти готуються до поразки, хочуть тікати і пиячать.

Там, де партизани підняли українські прапори – вони й досі на місці. Окупанти та колаборанти не наважуються їх зняти, - наголосив глава ОВА.

Гайдай додав, що місцева влада вже проводить наради і готується відновити процес життєдіяльності громад.

Нагадаємо, що Україна звільнила більше територій за декілька днів, ніж росія захопила з квітня – ISW.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото) Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото)
Містом розклеїли листівки-послання до російських окупантів, а саме "кадирівців".
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Loading...
Load next