"Ждуни" не дочекаються росії в 2026 році, Луганщину деокупують раніше" – Гайдай

"Ждуни" не дочекаються росії в 2026 році, Луганщину деокупують раніше" – Гайдай

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай запевнив, що Луганщину деокупують раніше, ніж там остаточно закріпиться російська влада, яка передбачила для нових окупованих територій "перехідний період" до 2026 року.  Про це Сергій Гайдай написав у Telegram.

"Ждуни" не дочекаються – ЗСУ прийдуть раніше: так звану "ЛНР" повноцінно зможуть прийняти до складу рф лише у 2026 році… Саме до 2026 року триватиме перехідний період для так званої "ЛНР" у якості нового суб’єкта рф. Це одна із головних умов у договорі щодо прийняття "республіки" до складу росії.

Тим, хто тиждень тому радів на псевдореферендумах, доведеться зачекати трохи більше трьох років. На папері все виглядає так. Безпекова ситуація трохи інша".

Він зазначив, що після звільнення від російських загарбників Лиману (Донецька область), окупанти жаліються, начебто ЗСУ "заважають росіянам створити оборонний рубіж у Кремінній".

Як заважають, зрозумійте самі, – додає голова ОВА.

Нагадаємо, що "Торське наше": у мережі з’явилося фото військових з прапором України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото) Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото)
Містом розклеїли листівки-послання до російських окупантів, а саме "кадирівців".
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Loading...
Load next