Працівник “Укрзалізниці” вирушив на велосипеді у благодійний заїзд з Києва до Берліна (відео)

Працівник “Укрзалізниці” вирушив на велосипеді у благодійний заїзд з Києва до Берліна (відео)
Олександр Красноштан вирішив доїхати на двоколісному зі столиці України до Берліну й таким чином зібрати 1 млн грн для допомоги працівникам «Укрзалізниці», які постраждали внаслідок війни

Веломарафон допомоги. Працівник «Укрзалізниці» з Києва Олександр Красноштан вирішив доїхати на двоколісному зі столиці України до Берліну й таким чином зібрати 1 млн грн для допомоги працівникам цієї установи, які постраждали внаслідок війни. Каже, що раніше вже рушав за кордон на велосипеді. Наразі йому залишилося понад 1000 км, щоб доїхати до Берліну.

В нас насправді «Укрзалізниця» створила рух «Залізна родин». Це якраз рух, який опікується. Тобто, постраждалі залізничники, сім’ї загиблих залізничників звертаються в цю структуру й отримують відповідним чином допомогу, — Олександр Красноштан, працівник АТ «Укрзалізниця», волонтер.

Із зупинками, в спеку та дощ він налаштований завершити маршрут, щоб допомогти своїм колегам. А кошті з пожертв  скеровуються у спеціальний фонд.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next