У Львові відбувся благодійний вечір з зірковим концертом, модним показом та аукціоном (відео)

У Львові відбувся благодійний вечір з зірковим концертом, модним показом та аукціоном (відео)

Допомога ЗСУ та родинам, постраждалим унаслідок війни: мистецький фронт згуртувався на благодійному заході у Львові. У програмі – виступи зіркових артистів, серед яких гурт «Без Обмежень», Арсен Мірзоян і TAYANNA.

Це – допомога цільова на місяць часу для родини з трьох осіб: для харчування, проживання, гігієна. Це буде також одна зі статей видатків, які ми хочемо покрити для родин до кінця року за допомогою даного аукціону, - розповідає співзасновник благодійного фонду «Hope.UA» Володимир Беньо.

Ми в наших соцмережах і за допомогою наших партнерів оголосили збір заявок. Відповідно ми буквально за декілька днів отримали більш ніж 50 тисяч заявок таких. Це є сім’ї з різних регіонів. Зрозуміло, це є Схід і Південь, де є найбільше постраждалі. Ми опрацьовуємо в межах можливостей ті всі продуктові набори і кількість на сьогоднішній день є дуже великою, - каже співзасновник благодійного фонду «Hope.UA» Маркіян Федоренко.

Відкрили захід показом нової колекції від дизайнерки Олени Онуфрів.

Також у межах події провели благодійний аукціон витворів мистецтва.

Концерт-аукціон – гібридно ми вирішили зробити, щоб об'єднати, скажімо так, приємне з корисним. Ми вирішили не фокусуватися тільки на забезпеченні якоїсь однієї лінії. Ми беремо як військових, так і цивільне населення. На військових це, звичайно, першочергово потреби машини та дрони, - зазначає представниця благодійного фонду «Hope.UA» Анна Ткачик.

Зазначимо, організували масштабну подію Благодійні фонди «Hope.UA» та «Zahidna». І це – їхня перша колаборація.

Наша головна ціль – на цьому не зупинятися. Тому, що людям постійно про це треба нагадувати. І ми далі хочемо пробувати наступний зробити у Кракові і Варшаві. Це така у нас мета, - додає голова благодійного фонду «Zahidna» Олена Дяченко.

Водночас упродовж усього концерту художники на картині втілювали палаючий кремль.

Ця мрія, ця ідея палаючого кремля є напевно в серцях і головах кожного українця. Бо насправді на нас напали і ця війна є бідою для нас, гинуть наші мирні люди. І важливо, щоб і в тилу люди були постійно активні, в тилу люди постійно допомагали Збройним Силам України і за рахунок цього ми точно переможемо, - пояснює голова Національної асоціації підприємців України Ростислав Пшемінський.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Прихисток у області для переселенців на Львівщині (відео) Прихисток у області для переселенців на Львівщині (відео)
Найбільше вільних місць зараз у Яворівському та Золочівському районах – 4 та 3 тисячі відповідно .
Здійснення мрії: добрі справи роблять і під час війни (відео) Здійснення мрії: добрі справи роблять і під час війни (відео)
Львівський тік-токер Роман Мироненко здійснив мрію 9-річної Софійки з Миколаївщини, відвідавши її у лікарні. Він заспівав їй пісню і вони записали відео у Тік-Ток
Loading...
Load next