Справа MH17: суд підтвердив дату винесення вироку

Справа MH17: суд підтвердив дату винесення вироку

Остаточний вирок у справі щодо збиття пасажирського літака Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines у небі над окупованою Донеччиною у 2014 році буде винесений 17 листопада. Повідомляє Telegram-канал Ukraine NOW.

Відповідне рішення суд, який розглядає справу, ухвалив під час технічного засідання, що відбулось 22 вересня. 

У Нідерландах у судовому комплексі "Схіпхол", що біля Амстердама, головуючий суддя Гендрік Стейнгаюс оголосив, що винесення рішення у справі MH17 буде оголошено 17 листопада 2022 року о 13:30, за місцевим часом, щодо всіх чотирьох осіб, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, засідання було формальним і тривало менш як п'ять хвилин. У судовій залі були присутні родичі загиблих, їхні адвокати та захист одного з чотирьох обвинувачених — підполковника Головного управління розвідки Генштабу рф Олега Пулатова.

Окружний суд Гааги анонсував дату винесення рішення у справі ще 15 вересня, однак у повідомленні зазначалося, що вона є попередньою та може змінитися. Очікується, що проголошення вироку займе більш ніж пів дня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V" Скільки ж українців підтримують відмову від російської вакцини "Спутник V"
В Україні провели дослідження, за результатами якого стало відомо, що майже дві третини українських громадян не вакцинувалися б російською вакциною - "Спутником V".
В Україні від СБУ вимагають відмінити концерт Моргенштерна В Україні від СБУ вимагають відмінити концерт Моргенштерна
Перший цьогорічний концерт скандального російського репера Моргенштерна в Україна запланована на 3 червня. Однак, в Україні від Служби безпеки України вимагають не впускати російськомовного артиста у країну.
Loading...
Load next