У Зеленського відреагували на скандальну заяву Папи Римського

У Зеленського відреагували на скандальну заяву Папи Римського

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Папа Римський став інструментом російської пропаганди та заохочує людиноненависницьку ідеологію путіна. 

Про це Подоляк сказав в інтерв'ю італійській газеті "Corriere della Sera".

Франциск заохочує людиноненависницьку ідеологію путіна, його схильність до геноциду. Доводиться питати, що таке католицька церква, що таке християнство, – зазначив Подоляк. – Схоже, Папа знову став інструментом російської пропаганди. Саме спираючись на тріаду Петра-Катерини-Сталіна, російська армія приходить вбивати українців. Папа підносить їх, а путін використовує їх, щоб знищити нашу ідентичність.

На думку Подоляка, якщо оцінити останні заяви Папа Римського неупереджено, то видно, що вони беззастережно заохочують агресивний імперіалізм і є аплодисментами кривавій ідеї "руського миру".

Нагадаємо, Сирський поставив задачу “дотиснути” Кліщіївку на Бахмутському напрямку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next