Почекайте тиждень: Гайдай анонсував гарні новини про успіхи ЗСУ на Луганщині (відео)

Почекайте тиждень: Гайдай анонсував гарні новини про успіхи ЗСУ на Луганщині (відео)

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону анонсував гарні новини для українців щодо ситуації на лінії фронту біля Луганської області, проте попросив зачекати ще тиждень.

Що стосується того, що відбувається на лінії фронту біля Луганської області: давайте почекаємо тиждень, я думаю що Збройні Сили України зможуть нас порадувати хорошими новинами, на які чекають вже більше 300 тисяч жителів Луганщини, – повідомив він.

Гайдай також прокоментував так званий “референдум” на тимчасово окупованих територіях Луганської області, зазначивши, що саме успіхи української армії спонукали російський режим швидко провести “референдум” для закріплення цих територій.

Саме успіхи Збройних Сил України і спонукали російський режим, щоб вони швидко провели цей “референдум”, тому що їм хочеться конче потрібно закріпити території, які вони окупували хоча б якимось статусом. По-друге, це оголосити там війну, і більш жорсткі дії в плані мобілізації, бо по всіх фронтах вони програють, – додав голова ОВА.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото) Битва за Луганщину ще не закінчена: в області починається спротив партизанів (фото)
Містом розклеїли листівки-послання до російських окупантів, а саме "кадирівців".
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Loading...
Load next