"Холера, дизентерія та кишкова паличка": маріупольцям загрожує смертельна небезпека не тільки через обстріли

"Холера, дизентерія та кишкова паличка": маріупольцям загрожує смертельна небезпека не тільки через обстріли

У Маріуполі незабаром можуть спалахнути потужні та смертоносні епідемії.

Про це йдеться у телеграм-каналі Маріупольської міської ради.

Серед причин: відсутність централізованого водопостачання та каналізації, розкладання тисяч трупів під завалами та катастрофічного браку питної води та їжі.

Холера, дизентерія та кишкова паличка. Близько 100 тисячам маріупольців загрожує смертельна небезпека не тільки через обстріли, а й нестерпні умови життя та антисанітарію. Вже зараз температура повітря сягає 20 градусів. Тож скоро в місті можуть спалахнути потужні та смертоносні епідемії, – йдеться у повідомленні.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що окупанти не в змозі забезпечити наявне населення продуктами, водою та медикаментами. 

Або просто не зацікавлені в цьому. Вони блокують всі спроби евакуації. А без цього люди будуть помирати. Адже зараз в зруйнованому Маріуполі середньовічні умови життя. Потрібна негайна та повна евакуація, – сказав Бойченко.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч поспілкувалася з дружинами азовців.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти збирають особисті дані жителів Маріуполя та вербують евакуйованих громадян Окупанти збирають особисті дані жителів Маріуполя та вербують евакуйованих громадян
Крім того, ситуація з постачанням води та газу в місті залишається стабільно важкою.
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь Радник голови МВС заявив, що українці ніколи не здадуть Маріуполь
Денисенко заявив, що окупанти знищують громадянську інфраструктуру та вбивають місцевих у Маріуполі.
Loading...
Load next