Підсумки дня: ядерна війна відкладається, зимова форма ЗСУ, мобілізація "у Грузію" та контрнаступ

Підсумки дня: ядерна війна відкладається, зимова форма ЗСУ, мобілізація "у Грузію" та контрнаступ
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.

Найголовніші події 27 вересня у нашому вечірньому зведенні. 216-добу українці на всіх фронтах виборюють перемогу і звільнення територій нашої держави від загарбників. Щодня ми долаємо сходинки до нашої великої Перемоги. 

Топ новин вівторка, що ви могли пропустити:

  • США наразі не бачать ознак того, що росія готується застосувати ядерну зброю. Про це заявила прессекретар Білого дому Карін Жан-П'єр. Детальніше ТУТ.

  • У Міноборони розповіли про ситуацію із зимовою формою для бійців ЗСУ. Заступниця міністра зазначила, що до повномасштабної війни професійна армія становила 250 тисяч особового складу, а після 24 лютого було мобілізовано сотні тисяч осіб. Як будуть забезпечені наші бійці читайте ТУТ.

  • Кількість росіян на в'їзді до Грузії на тлі мобілізації майже подвоїлася. Повідомляється, що грузинська митниця перейшла на надзвичайний режим роботи. У пошуках альтернативних пунктів контролю, Тбілісі також розпочав переговори з митними адміністраціями сусідніх країн – Туреччини, Азербайджану та Вірменії, пише видання. Що буде з росіянами детальніше ТУТ.

  • "ЗСУ звільнили від окупантів Куп’янськ-Вузловий" – Синєгубов. Це одна з найбільших логістичних, залізничних розв'язок на території Харківської області. Про історію захоплення та звільнення читайте ТУТ.

  • Україна повністю заборонила експорт товарів до рф. Деталі постанови Мінекономіки ТУТ.

Продовжуємо боротьбу! Донатимо на ЗСУ! 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть
З 1 листопада набувають чинності зміни до правил дорожнього руху. В Україні з'являться нові знаки.
Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу Хлопцю, що створив фейкову дію, Мінцифра запропонувала роботу
Пропозиція Мінцифри не звільняє 21-річного хлопця від відповідальності за підробку програми.
Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео) Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео)
Вибухи у Кабулі, ліквідація російського снайпера та "втеча" кандидата в депутати Держдуми у Криму. Читай ПравдаТУТ NEWS - знай більше.
Loading...
Load next