Стівен Кінг відповів на заяви рашистів про "теракт" на Кримському мосту

Стівен Кінг відповів на заяви рашистів про "теракт" на Кримському мосту

Американський письменник Стівен Кінг різко відреагував на на заяви рашистів про "теракт" на Кримському мосту, зазначивши, що "це верх довбаного цинізму".

Після дев'яти місяців вбивств і, у багатьох випадках, тортур цивільних осіб; після зруйнування цілих міст; росіяни називають підрив мосту "тероризмом". Це верх довбаного цинізму, - написав Кінг у Twitter.

Нагадаємо, що Кримський міст символізує розгубленість російської армії - New York Times.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео) Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео)
Вибухи у Кабулі, ліквідація російського снайпера та "втеча" кандидата в депутати Держдуми у Криму. Читай ПравдаТУТ NEWS - знай більше.
Партизани підірвали залізничний міст у Мелітополі: ним їздили військові ешелони з Криму Партизани підірвали залізничний міст у Мелітополі: ним їздили військові ешелони з Криму
Вже другу добу загарбники не можуть полагодити міст.
Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео) Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео)
Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим. До того ж, на цьогорічне шоу, яке відбудеться на стадіоні "Олімпійський", покликали Софію Ротару, яка продовжує виступати в Російській Федерації. Минулорічний скандал українські посадовці не взяли до уваги.
Loading...
Load next