Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео)

Головні новини за 27 серпня: теракт у Кабулі (відео)
Вибухи у Кабулі, ліквідація російського снайпера та "втеча" кандидата в депутати Держдуми у Криму. Читай ПравдаТУТ NEWS - знай більше.

У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його

Декілька вибухів у Кабулі влаштували терористи-смертники. Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність.

Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі

Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.

В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми зганьбився у прямому ефірі

В окупованому Криму кандидат в депутати Держдуми втік з дебатів після слів про Росію та продаж її природних ресурсів. Він настільки перехвилювався, що теледебати тривали аж 15 секунд.

Відчувається сильний сморід: в Одесі море вкрилось невідомою білою субстанцією 

При найближчому розгляді ці плями схожі на піну, покриту якоюсь плівкою. Однак, наразі ніхто не знає, що саме плаває на поверхні води та як воно туди потрапило. 

У Туреччині рятувальники знайшли українського альпініста, який заблукав у горах

Наразі стан українця задовільний, однак під час прогулянки в горах альпініст поранив щиколотку. Через це рятувальники доправили чоловіка до місцевої лікарні.  

Кріштіану Роналду офіційно повернувся у "Манчестер Юнайтед"

До вчорашнього вечора головним претендентом на Роналду вважався "Манчестер Сіті", але "Юнайтед" встигли перехопити всесвітньо відомого форварда у сусідів.

Читайте також
Росія закрила доступ іноземним кораблям у води Чорного моря Росія закрила доступ іноземним кораблям у води Чорного моря
Російська Федерація перекрила акваторію Чорного моря у трьох районах поблизу окупованого Криму, цим самим закривши доступ іншим іноземним суднам.
Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву" Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву"
Патрульний катер берегової охорони Сполучених Штатів Америки "Hamilton" сьогодні, 27 квітня увійшов в акваторію Чорного моря. Планується, що він буде підтримувати американських союзників та партнерів України у Чорноморському регіоні.
Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон
В окупованій Ялті під час курортного сезону воду подаватимуть за графіком. Опади не змогли компенсувати трирічну посуху з підвищеним споживанням води в час курортного сезону.
Loading...
Load next