Виснажують населення та “мацають” ППО: Кім пояснив тактику обстрілів армії рф по Україні

Виснажують населення та “мацають” ППО: Кім пояснив тактику обстрілів армії рф по Україні

Росіяни змінюють тактику обстрілів, виснажуючи населення України тривалими повітряними тривогами та “промацуючи” протиповітряну оборону української армії. Повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Голова ОВА називає три варіанти, пояснюючи тактику обстрілу росіян мирних українських міст. Перший – окупанти спеціально тримають у підвалах та укриттях населення і пускають партіями по трохи ракет, щоб тривога була довгою, а населення морально виснажилося.

Другий варіант: вони мацають наше ППО, облітають, де ми маємо слабкі місця, щоб ударити масово. І ми це також розуміємо. І третій варіант - вони просто ідіоти, що теж, швидше за все, є дуже ймовірним варіантом розвитку подій. Всім добра. Ми працюємо, – заявив Кім.

Нагадаємо, що ЄС запустив онлайн-сервіс з пошуку роботи для українців.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Росіяни перезарядили кораблі з "калібрами" і готують авіацію" – Кім (відео) "Росіяни перезарядили кораблі з "калібрами" і готують авіацію" – Кім (відео)
За словами Кіма, росія може продовжити удари по Україні.
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Loading...
Load next