Після кровожерливої заяви українофоба Красовського міністр Кулеба закликав заборонити телеканал RT у всьому світі (відео)

Після кровожерливої заяви українофоба Красовського міністр Кулеба закликав заборонити телеканал RT у всьому світі (відео)

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав усі країни заборонити мовлення російського пропагандистського каналу RT. Йдеться у Twitter міністра.

Підставою для такого заклику стали заяви журналіста-українофоба Антона Красовського про необхідність топити українських дітей.

Уряди, які ще не заборонили RT, мають переглянути цей уривок. Це те, на чому ви стоїте, якщо дозволяєте RT працювати у ваших країнах. Агресивне розпалювання геноциду (за це будемо судити цю людину), яке не має нічого спільного зі свободою слова. Заборонити RT у всьому світі! - написав Кулеба.

 Ведучий російського державного телеканалу RT Антон Красовський запропонував топити українських дітей у річці. Свої цинічні, людинофобські заяви Красовський озвучив під час інтерв’ю з російським письменником Сергієм Лук’яненком.
Лук'яненко розповів, що в 1980 році потрапив на Закарпаття під час лікування астми. Там він, нібито зустрів українських дітей, які сказали йому, що "Україну окупували москалі". Він зауважив, що діти були російськомовні і з російськими прізвищами – діти військових.

А прям топити таких треба було у Тисині. Прямо ось там, де "пливе кача". Прям топити треба таких дітей, прямо у Тисині. .. Сказав, що "москалі окупували" - і відразу прям кидаєш у річку з бурхливою течією, – сказав на це Красовський.

Лук’яненко у відповідь нагадав, що для виховання колись використовувалися різки.

Карпати це огидно. Там кожна хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати та палити цих дітей, - продовжив Красовський.

Нагадаємо, що деяких студентів переведуть на бюджет: кого торкнеться.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com 

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Loading...
Load next