Мобілізований з Туви помер по дорозі в Україну через пиятику

Мобілізований з Туви помер по дорозі в Україну через пиятику

Мобілізований мешканець російської Туви помер у військовому таборі в Новосибірську через вживання спиртних напоїв, повідомила місцева влада. Пише "Meduza"

Попередньо, йдеться про подію зі смертельними наслідками внаслідок вживання спиртних напоїв.

Повідомляється, що фіксуються випадки, коли мобілізовані в Росії помирають ще до того, як їх відправили на фронт. Деякі здійснюють суїцид, інші гинуть за нез'ясованих обставин.

За даними журналістів, станом на 21 жовтня загинув 41 мобілізований, частина цих втрат - небойові: люди вмирали в навчальних центрах, на полігонах, а також у військових частинах до відправки на фронт.

Наймасовішим випадком загибелі мобілізованих, які не доїхали до фронту, була стрілянина у військовій частині в Бєлгородській області. Тоді, за різними даними, загинули від 11 до 32 осіб.

Також відомо, що мобілізованих кидають на фронт практично без підготовки. Термін навчання мінімальний, наприклад, за свідченнями самих мобілізованих, призовників із військової частини в Ленінградській області відправляли на фронт через 5 днів.

Нагадаємо, що ПВК "Вагнера" масово набирає з в’зяниць хворих на ВІЛ та гепатит, їх маркують браслетами.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео) "Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".
Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео) Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.
Loading...
Load next