"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)

"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що хотів би проїхатися танком на Красній площі і Арбаті. Однак, згодом в інтерв'ю "Радіо Свобода" командувач пояснив, що понад усе він хоче, щоб окуповані території України нарешті були вільними й назвав свою заяву про Арбат "тролінгом".

Більше, звісно, це був тролінг. І я відповів саме так, як хотіла би, мабуть, почути і Яніна Соколова. Мені хотілося б, щоб звільнили наші окуповані території, щоб Крим і Донбас стали українськими, щоб там замайоріли наші прапори, щоб закінчилася війна. Оцього мені хочеться перш за все. Якщо для цього врешті-решт прийдеться щось зробити... - зазначив Залужний.

Окрім цього генерал-лейтенант наголосив, що його справжньою мрією є звільнити окуповані території і, щоб Крим та Донбас стали українськими. Щоб на тих територіях замайоріли українські прапори, і закінчилася війна.

Відео "Радіо Свобода".

Нагадаємо, що Валерій Залужний прокоментував виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику. У відповідь на запитання, "чи хотів би він проїхатися на танку Красною площею", головнокомандувач ЗСУ відповів ствердно. "Мабуть, так, по-чесному. І Арбатом також. Але акуратно, бо це пам’ятник", - сказав він. Відео заяви можна переглянути за посиланням ТУТ.

Такі заявив командувача викликали хвилю обурення у російської пропагандистки Ольги Скабєєвої. Вона ніяк не могла зрозуміти, як Залужний посмів сказати, що хоче проїхатися Красною площею на танку, та ще розмахуючи синьо-жовтим прапором.

Читайте також
Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео) Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео)
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату.
Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео) Зізналась в любові до Росії: блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ "Штірліца" (відео)
Дівчина стверджує, що інформація, яку поширює військовий, є "сфальсифікованою і помилковою". Окрім цього вона стверджувала, що ролик було сфальсифіковано, і назвала "Штірліца" ганьбою української армії. Онацька також повідомляла, що збирає документи для судового позову.
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
Loading...
Load next