На Київщині дозволили відновити навчання за партами - ОВА

На Київщині дозволили відновити навчання за партами - ОВА

Відзавтра у Київській області дозволено відновити навчання в очному та змішаному форматах. Повідомили в Київській ОВА.

У середу, 26 жовтня, всі заклади освіти Київської області мають змогу відновити навчання в очному та змішаному форматах, - повідомили в ОВА у Telegram, додавши, що рішення ухвалили у Раді оборони Київської області.

Як повідомляється, "ситуація в області дає змогу відновити освітній процес у стінах школи для кожного з учнів за умови наявного облаштованого укриття", про що вказали в Департаменті освіти і науки ОВА.

Про будь-які зміни в організації освітнього процесу буде поінформовано додатково, - додали в ОВА.

Жителів закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та правилами безпеки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами
У "жовтій" зоні карантину відвідування шкіл буде можливе лише за умови, якщо не менше як у 80% працівників закладу освіти будуть вакциновані. Однак, у "червоній" зоні 100% працівників закладу освіти повинні мати документ про повну вакцинацію.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next