"В Україні заміновано ще понад 170 тисяч кв. км", – Монастирський

"В Україні заміновано ще понад 170 тисяч кв. км", – Монастирський

Наразі в Україні залишаються замінованими понад 170 тисяч квадратних кілометрів території. Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

На деокупованих територіях було розміновано понад 64 тисячі гектарів. (...) Потенційно забрудненими залишаються понад 170 тисяч квадратних кілометрів. Це розмір середньої європейської держави, – повідомив Монастирський.

Міністр зазначив, що на деокупованих територіях знайдено понад 190 тисяч вибухонебезпечних предметів. За його словами, Харківська область вдвічі забрудненіша, ніж Київська, Чернігівська та Сумська.

Нагадаємо, що "Першу партію іранських дронів росія вже використала" – Резніков.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Обережно міни: чи можна повертатись у звільнені міста? (відео) Обережно міни: чи можна повертатись у звільнені міста? (відео)
Зважаючи на невтішний досвід іноземних держав, очищення територій від боєприпасів може тривати навіть кілька десятиліть.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next