Тиждень української мови у вікіпедії відбудеться з 9 листопада до 30 листопада - Ткаченко

Тиждень української мови у вікіпедії відбудеться з 9 листопада до 30 листопада - Ткаченко

Тиждень української мови у Вікіпедії відбудеться з 9 листопада до 30 листопада. Повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Триває тиждень української мови, в рамках якого МКІП проводить низку заходів та інформаційну кампанію. Разом із громадською організацією "Вікімедіа Україна" ми вдруге проводимо Тиждень української мови у вікіпедії. Традиція, яку ми започаткували минулого року, прижилася, - написав Ткаченко.

За його словами, метою проєкту є створення й поліпшення якомога більшої кількості статей на цю тематику в україномовному розділі вікіпедії.

Кампанія розпочинається 9 листопада і триватиме до 30 листопада. Долучитись можуть усі охочі. Для цього потрібно зареєструватися у вікіпедії та створити чи поліпшити принаймні одну статтю на тему української мови та літератури, - повідомив він.

Нагадаємо, що окупанти повністю знищили мурал "Мілана" у Маріуполі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Держкіно стане "Міністерством кіно", а Ткаченко подасть у відставку Держкіно стане "Міністерством кіно", а Ткаченко подасть у відставку
Кабмін проголосував за відокремлення Держкіно від Міністерства культури та інформаційної політики України.
Вікіпедія та JBL втрапили у скандал з картою України Вікіпедія та JBL втрапили у скандал з картою України
В україномовній версії онлайн-енциклопедії "Вікіпедія" була мапа Росії з українським Кримом. А компанія JBL на своїй Instagram-сторінці розмістила ілюстрацією мапи України без окупованих територій.
Loading...
Load next