Росія готує теракти на об’єктах критичної інфраструктури Білорусі – розвідка

Росія готує теракти на об’єктах критичної інфраструктури Білорусі – розвідка

Головне управління розвідки Міноборони повідомляє, що російські спецслужби планують провокації на білоруських об’єктах критичної інфраструктури, зокрема на білоруській АЕС. Повідомляє ГУР МОУ.

Відомо, що найближчим часом на території білорусі заплановано проведення низки терактів – штучно спровокованих техногенних катастроф на об’єктах критичної інфраструктури. Місце проведення імовірних "інцидентів" – території, що межують з кордонами країн ЄС та України, зокрема гродненської та брестської областей. Одна з головних цілей – білоруська атомна електростанція "Островець".

Розробкою та реалізацією "проєкту" займаються російські спецслужби. Натомість білоруський КДБ просто поставлений до відома.

За даними розвідки, росія традиційно планує призначити "відповідальними за теракти" громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені у білоруську військову форму.

Зазначається, що підрозділи білоруських КДБ, МВС та прикордонних військ вже привели в стан підвищеної бойової готовності.

ГУР МОУ наголошує, що таким чином росія хоче прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів.

Нагадаємо, що Україна починає евакуацію з Херсонської та Миколаївської областей.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео) росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео)
В обох випадках звинуватити планують Україну.
Loading...
Load next