На деокупованій Херсонщині повернули газопостачання для 2200 абонентів

На деокупованій Херсонщині повернули газопостачання для 2200 абонентів

У Херсоні та деокупованій частині регіону налагоджено газопостачання для 2200 абонентів, а також відновили роботу дві базові станції у селах. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Запрацювали 2 базові станції у селах Комишани та Білозерцях. Загалом на деокупованій частині області вже працюють 54 базові та 3 пересувні станції мобільного зв’язку. Також налагоджено газопостачання для 2200 абонентів, які проживають у селах Комишани та Приозерне, - ідеться у повідомленні.

Також, як зазначається, Херсонський обласний онкодиспансер отримав три тонни гуманітарної допомоги від Вінницької ОВА. Своєю чергою Херсонському обласному територіальному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передано 8 сучасних автомобілів швидкої допомоги.

Більше того, в обласному центрі відновлено роботу відділення ПриватБанку по вулиці Суворова, 34 та супермаркету мережі АТБ за адресою: Миколаївське шосе, 30-б. Ще 2 магазини цієї компанії заплановано відкрити 23 листопада у Шуменському та Таврійському мікрорайонах.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео) "Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео)
Після скандалу із журналістами, Мецгер склав повноваження на час проведення слідчих дій Національною поліцією та внутрішньої перевірки в банку. Причиною конфлікту стало те, що посадовцю не сподобалося одне з питань журналіста.
Loading...
Load next