У Києві може бути найгірша зима з часів Другої світової війни – Кличко

У Києві може бути найгірша зима з часів Другої світової війни – Кличко

У Києві може бути найгірша зима з часів Другої світової війни, коли доведеться евакуювати частину жителів. Про це в інтерв'ю німецькому виданню Bild розповів мер столиці Віталій Кличко.

Кличко розповів Bild про найгіршу зиму з часів Другої світової війни: З того часу такої жахливої зими Київ не бачив. путін хоче використати напади на цивільну інфраструктуру, щоб змусити людей тікати зі столиці, – цитує видання слова мера.

Як сказав Кличко, якщо ситуація розвиватиметься за найгіршим сценарієм, можливо, доведеться евакуювати частину міста:

Ми також маємо готуватися до найгіршого сценарію. Це сталося б, якби виникло широкомасштабне відключення електроенергії, а температура була б ще нижчою. Тоді частину міста доведеться евакуювати, але ми не хочемо, щоб справа зайшла так далеко.

Водночас мер скептично ставиться до планів російського диктатора володимира путіна розізлити українців.

Він хоче тероризувати людей, змушуючи їх мерзнути без світла. Моє враження: люди стануть тільки злішими, більш рішучими. Ми не помремо і не втечемо, як того хоче путін, – зазначив він.

Окрім того, Кличко закликав Німеччину терміново передати Україні гуманітарну допомогу – генератори, теплий одяг та інші необхідні речі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео) Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео)
Вантажівка пошкодила покриття фонтану та ймовірно форсунки під землею. Наразі фахівці перевіряють їхній стан.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Loading...
Load next