Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео)

Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео)
Вантажівка пошкодила покриття фонтану та ймовірно форсунки під землею. Наразі фахівці перевіряють їхній стан.

На Арсенальній площі у центрі столиці у щойно відкритий "сухий" фонтан провалилася вантажівка. Машина пошкодила покриття фонтану, а можливо, й навіть форсунки під землею, повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

Відомо, що оновлену площу відкрили лише вчора ввечері, 1 вересня, однак сьогодні вранці водій привіз бутельовану воду в одну з установ, яка знаходиться поруч із площею. Зокрема, чоловік який був за кермом авто повинен був зупинитися біля воріт цієї установи і занести воду самотужки, але прийняв рішення під'їхати ближче.

Тільки вчора ввечері відкрили оновлену Арсенальну площу, а сьогодні там вже пошкодили "сухий" фонтан. Водій зранку привіз бутильовану воду в одну з установ, що знаходиться у відреставрованому приміщенні. І мав зупинитися біля воріт та занести її. Але вирішив не напружуватися і під’їхати ближче… - написав міський голова столиці.

Окрім цього, за словами Віталія Кличка, інвестор проекту пообіцяв відновити фонтан вже до кінця тижня. Однак, мер вважає, що водій вантажівки повинен компенсувати всі завдані ним збитки.

Тим часом речник районної поліції Києва - Тищенко повідомила, що у них зафіксоване звернення про аварію на Арсенальній площі, на місце виїхали правоохоронці.

Варто зазначити й те, що жодних знаків або застережень для водіїв, що тут їхати не можна, на місці аварії не помітно. Також нещодавно відкритий фонтан обладнали інтелектуальною системою динамічних форсунок, які реагують на світло і музику.

Читайте також
Кличко подарував Усику пояс WBC на удачу (відео) Кличко подарував Усику пояс WBC на удачу (відео)
Віталій Кличко зустрівся з новим чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександром Усиком. Мер Києва подарував боксеру пояс WBC і побажав обов'язково його завоювати.
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві Правоохоронці прийшли із обшуками до будинку Віталія Кличка у Києві
До будинку в якому проживає мер столиці Віталій Кличко силовики прийшли з обшуками, однак до помешкання Кличка вони так і не потрапили. Сам мер вважає, що вони прийшли в іншу квартиру - вона нижче на декілька поверхів.
Loading...
Load next