Символічна ялинка обов'язково буде - Кличко

Символічна ялинка обов'язково буде - Кличко

Цього року в столиці не передбачені великі святкування, але символічна ялинка обов'язково буде, і розміщення невеликих ялинок, для створення відповідного настрою, планується. Про це в інтерв’ю BBC розповів мер Києва Віталій Кличко.

Святкувань великих, звичайно, не буде. Але потрібен святковий настрій, зокрема і для великої кількості дітей, які перебувають у Києві. Символічні ялинки за небюджетні кошти будуть. Бізнес висловив бажання поставити ялинки в ключових районах нашого міста, і ми пішли назустріч, враховуючи те, що ми боремося і за те, аби був гарний настрій у дітей. Хлопці на передовій роблять все, щоб країна жила, щоб були маленькі позитивні емоції, попри складну ситуацію, – повідомив Кличко.

Щодо головної ялинки на Софіївській площі, то столичний мер зазначив, що вона буде. Проте, він закликав все ж таки відзначати свята вдома, у родинному колі.

Якщо можна її так назвати - "головною"... Але ми зараз не будемо робити, як раніше - "найвища" і "найкрасивіша". Символічна ялинка обов'язково буде. Я звертаюсь до кожного: святкувати ці свята треба в сімейному колі, вдома. Проте ялинки будуть знаходить в ключових місцях в районах нашого міста і на Софійській площі, – зазначив Кличко.

Нагадаємо, що США не виключають, що росія може застосувати хімічну зброю в Україні - Politico.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео) Відкрили лише день тому: у центрі Києва вантажівка провалилась у фонтан (відео)
Вантажівка пошкодила покриття фонтану та ймовірно форсунки під землею. Наразі фахівці перевіряють їхній стан.
У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото) У Києві відбулося святкове відкриття Парламентської ялинки (фото)
Таку традицію започаткували вперше за всю історію Парламенту України.
Loading...
Load next