У росії дедалі більше родичів мобілізованих готові виходити на протести – британська розвідка

У росії дедалі більше родичів мобілізованих готові виходити на протести – британська розвідка

У росії сім'ї мобілізованих готові виходити на протести через масову загибель своїх родичів в Україні, а також умови, в яких воює російська армія. Про це йдеться у зведенні міністерства оборони Великої Британії.

кремль, імовірно, буде стурбований тим, що все більше сімей резервістів готові ризикувати арештом, протестуючи проти умов, в яких служать їхні родичі, – ідеться у повідомленні.

За інформацією розвідки, мобілізовані росіяни стикаються на фронті в Україні із поганим забезпеченням, жахливою підготовкою та нерівними правами. У деяких також фіксують серйозні хронічні захворювання.

Міноборони Британії припускає, що велика кількість новобранців загинула або зазнала поранень під час копання окопів і траншей під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове в Луганській області.

Як зазначили, мобілізованих кидають на полі бою під час лобових штурмів добре укріплених українських ліній оборони навколо Бахмуту. У розвідці вважають, що такі умови перебування військових на фронті змусять росіян дедалі більше виходити на протести.

Нагадаємо, що Україна повернула з російського полону ще 50 військових (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next