Після піврічної перерви: між Львовом і Дніпром запустять новий потяг

Після піврічної перерви: між Львовом і Дніпром запустять новий потяг

З заходу України запустять новий потяг - після піврічної перерви нададуть залізничне сполучення північному Поліссю та Волині зі Львовом, Києвом та Дніпром. Повідомили в Укрзалізниці.

Укрзалізниця відкриває продаж на рейс №131/132 Львів — Дніпро, що після піврічної перерви надасть залізничне сполучення північному Поліссю та Волині зі Львовом, Києвом та Дніпром одночасно, - сказано у повідомленні.

Так, з 10 грудня через день по парних числах поїзд вирушатиме зі Львова о 18:08 через Червоноград, Ковель, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28. Прибуття до Дніпра через Знам'янку та Олександрію — о 18:25.

Зворотно через день по парних числах з 12 грудня рейс відправлятиметься о 07:02, надаючи дніпрянам зручне ранкове сполучення з Києвом. Після столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира і далі Поліссям до Львова о 06:55.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Loading...
Load next