Головні новини за 9 грудня: економічний паспорт українця, новий канал Коломойського

Головні новини за 9 грудня: економічний паспорт українця, новий канал Коломойського

"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що співпрацює з такими союзниками, як Сполучені Штати та Великобританія, над способами стримування Кремля.

Економічний паспорт українця: хто і коли зможе отримати понад 620 тисяч гривень?

Діти, які стануть повнолітніми, що народилися з 1 січня 2019 року, зможуть отримати понад 620 тисяч гривень кожен. Для цього потрібно мати українське громадянство та проживати на території України впродовж останніх 5 років.

Взяв невідомого попутника так і не доїхавши до Києва: СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar Познякова, якого вбили у 2016 році

Головний підозрюваний у вбивстві таксиста - Кінгісепп Луан, він загинув внаслідок вибуху саморобної вибухівки у квартирі на столичному проспекті Науки.

Не встиг покинути наглядову раду 1+1: Коломойський придбав ще один телеканал

Цифрова ліцензія М2 перейшла до каналу групи "1+1", стверджує "Детектор Медіа".

"Укрзалізниця" з 10 грудня підніме вартість проїзду для пасажирів: на скільки подорожчають квитки?
 

У цьому році "Укрзалізниця" підніме ціни на квитки на 3%. Про це повідомила пресслужба УЗ.

США ввели санкції проти заступника Адміністрації часів Януковича - Портнова

Андрій Портнов був активним противником Революції Гідності, зокрема виправдовував вбивства, скоєні «Беркутом» у 2014 році.

Читайте також
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Loading...
Load next