Іспанська поліція встановила місто, з якого надсилали листи з вибухівкою — Reuters

Іспанська поліція встановила місто, з якого надсилали листи з вибухівкою — Reuters

Іспанська поліція заявила, що шість бомб з листами, відправлених останніми днями за відомими цілями, були відправлені з північного міста Вальядолід. Повідомляє Reuters.

Пристрої були відправлені у такі місця: посольство України в Мадриді, урядові установи, супутникова компанія Європейського Союзу та посольство США в період з 24 листопада по 2 грудня.

Більшість із них було знешкоджено, хоча співробітник посольства України отримав легкі поранення внаслідок займання одного з пристроїв.

Ніхто не був ідентифікований як відправник пакетів, сказав джерело, яке попросило не називати його імені для обговорення розслідування.

Нагадаємо, що Епіфаній зробив заяву щодо Києво-Печерської Лаври.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Скандальне вбивство українки Гатчінс: Алек Болдвін видалив кілька акаунтів у Twitter після свого інтерв'ю Скандальне вбивство українки Гатчінс: Алек Болдвін видалив кілька акаунтів у Twitter після свого інтерв'ю
Алек Болдвін на зйомках фільму "Іржа" випадково застрелив операторку – 42-річну громадянку України Галину Гатчінс.
Loading...
Load next