Унаслідок російських атак загинуло 4 людей - Зеленський (відео)

Унаслідок російських атак загинуло 4 людей - Зеленський (відео)

Станом на зараз внаслідок масованої ракетної атаки росії загинули щонайменше чотири людини. Про це у вечірньому зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

Звітую про сьогоднішній день. Головний результат – 70 російських ракет прийшло, більшість збито. "Калібри", Х-101 тощо... Але, на жаль, ми поки ще не можемо дати повну безпеку нашому небу – було кілька влучань. На жаль, є жертви. Станом на цей час у переліку загиблих за цю добу від російських ударів – четверо, - повідомив президент.

Зеленський подякував військовим повітряним командуванням "Схід", "Південь" і "Центр", а також західним партнерам за системи ППО. Він зазначив, що енергетики одразу розпочали відновлювальні роботи з усунення наслідків атаки.

Сьогоднішньою ракетною атакою росія відзначила чергову річницю підписання Будапештського меморандуму. Документа, чия доля дає відповіді на багато й сьогоднішніх запитань про Росію... Тому й потрібне принципове продовження наявної політики сумлінних держав світу: тільки демонтаж російських терористичних можливостей, тільки звільнення всієї нашої землі й тільки притягнення вбивць до відповідальності може дати мир, - наголосив президент.

Нагадаємо, що ISW спрогнозував, від чого залежатиме успіх ЗСУ на полі бою взимку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next