МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії і Косово

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії і Косово

Міністерство закордонних справ України закликало українців утриматися від відвідання регіону Західних Балкан через загострення відносин між Белградом та Приштиною.

У зв‘язку із загостренням відносин між Белградом та Приштиною рекомендуємо громадянам України наразі утриматися від відвідання цього регіону Західних Балкан, а тим, хто там перебуває - уникати місць масового скупчення людей, - йдеться в повідомленні МЗС України.

У МЗС зазначили, що для отримання допомоги українці можуть звертатися на цілодобову «гарячу лінію» посольства України в Сербії.

Нагадаємо, що Бенксі надали звання почесного громадянина Ірпеня.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео) Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео)
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що йому дуже подобається нова форма збірної України до Чемпіонату Європи з футболу-2020.
Як громадяни допомагають затримувати ворожі ДРГ — заступник МВС Як громадяни допомагають затримувати ворожі ДРГ — заступник МВС
Завдяки небайдужості українців було викрито безліч диверсійно-розвідувальних груп, зокрема у столиці.
Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео) Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео)
Наразі на території Афганістану ще досі перебувають понад 230 людей, які є громадянами України або їхніми родичами - усі вони очікують на евакуацію. З цих людей – усього дві етнічні українки, які вийшли заміж та проживали в Афганістані на постійній основі, решта – етнічні афганці, які мають в Україні родичів та через різноманітні причини нині перебувають на афганській території.
Loading...
Load next