В Україні можливий блекаут, але українці не покидатимуть країну масово – Кулеба

В Україні можливий блекаут, але українці не покидатимуть країну масово – Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає реалістичним сценарій повного вимкнення електроенергії в Україні. Однак він не думає, що через це українці масово виїжджатимуть з країни. Про це він повідомив в ефірі німецького телеканалу ARD.

Кулеба вважає реалістичним сценарій повного вимкнення електроенергії в Україні. Однак він не думає, що українці масово покинуть країну через нестабільну ситуацію взимку. Імовірно, буде переїзд до сільських місцевостей, де є можливість топити дровами, – передає видання думку міністра.

За словами глави МЗС, щоб впоратися з проблемами в енергосистемі, Україні потрібні генератори та трансформатори.

Нагадаємо, що український народ отримає премію Сахарова.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
До України повернулися п'ятеро пацієнтів, які перебували в Білорусі на лікуванні До України повернулися п'ятеро пацієнтів, які перебували в Білорусі на лікуванні
Міністр МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що наразі на допомоги у поверненні з Білорусі очікує ще одна пацієнтка.
Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео) Україна "не дозволить ображати національні символи": Кулеба відповів тим, хто "шипить" на нову форму збірної (відео)
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що йому дуже подобається нова форма збірної України до Чемпіонату Європи з футболу-2020.
Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що протягом 48 годин Україна евакуює із Сектору Гази своїх громадян. Зокрема наразі 127 українців уже виявили бажання повернутися на Батьківщину.
Loading...
Load next