росіяни можуть здатися в полон за допомогою дрона – СтратКом ЗСУ (відео)

росіяни можуть здатися в полон за допомогою дрона – СтратКом ЗСУ (відео)

Російські військові можуть здатися в український полон за допомогою квадрокоптера. Про це повідомляє відеоінструкція від Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Щоб здатися в полон, росіяни спочатку мають звернутися до проєкту "Хочу жить" для верифікації та отримання координат. Після цього у зазначеному місці потрібно підняти руки догори, щоб встановити візуальний контакт із квадрокоптером. На місце обов'язково потрібно прибути у чітко визначений час. Далі окупанти мають йти за дроном, який приведе їх до представників ЗСУ.

Нагадаємо, що український народ отримає премію Сахарова.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото) Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото)
Українські військові вирішили допомогти російським загарбникам зберегти життя. Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон".
В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії
Сьогодні, 21 квітня, підконтрольний окупаційній владі так званий «Джанкойський районний суд» виніс незаконний вирок українському військовослужбовцю Євгенію Добринському.
Loading...
Load next