В Україні запустили бот-помічник для пошуку "Пунктів Незламності"

В Україні запустили бот-помічник для пошуку "Пунктів Незламності"

В Україні запустили бот-помічник для пошуку "Пунктів Незламності", щоб громадяни могли швидше та зручніше їх знайти. Про це повідомляє заступник керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка у Telegram.

Спеціальний бот-помічник працює у Telegram під назвою @nezlamnistbot. Він містить інформацію про роботу пунктів, їхні адреси та послуги, які там можна отримати.

Тимошенко наголосив, що адреси "Пунктів Незламності" у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій, - Донецькій, Запорізькій, Харківській та Херсонській областях - не розголошуються з міркувань безпеки. Інформацію щодо роботи пунктів у цих регіонах громадяни можуть дізнатися в місцевих органах влади.

Крім цього, на випадок відсутності зв'язку, рекомендується зберегти необхідні адреси або зробити скриншот.

Нагадаємо, що "В Україні можливий блекаут, але українці не покидатимуть країну масово", – Кулеба.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Намальований портрет Ілона Маска ожив та співає: мільярдер зацікавився додатком, створеним в Україні (фото) Намальований портрет Ілона Маска ожив та співає: мільярдер зацікавився додатком, створеним в Україні (фото)
Найбагатша людина у світі – Ілон Маск вже став відомим своїми постами у Twitter. Одного його твіту деколи досить для того, аби зробити компанію популярною, чи то навпаки – обвалити її акції.
Loading...
Load next