Українці зібрали 230 мільйонів на "Black box" для розвідки

Українці зібрали 230 мільйонів на "Black box" для розвідки

Фонд "Повернись живим" разом із блогером Ігорем Лаченковим зібрали 230 мільйонів на "Black box" для Головного управління розвідки. Повідомляє Фонд "Повернись живим".

Разом із волонтером та блогером Ігорем Лаченковим і тисячами небайдужих на наш секретний проєкт із Головне управління розвідки Міністерства оборони України вдалося акумулювати понад 230 000 000 грн.

Більше 15 мільйонів гривень задонатив партнер фонду, який вирішив зберегти анонімність.

Збір відкрили 15 листопада. Начальник ГУР генерал-майор Кирило Буданов тоді заявив, що не може розкрити інформацію про те, що буде у "Black box".

З огляду на секретність, ми не можемо розкрити деталей цієї співпраці, але її результати точно відобразяться на полі бою. За нашими підрахунками, лише за жовтень проєкт, який ми між собою називаємо "Black box", завдав Росії збитків на мільйони доларів, - заявив Буданов.

Нагадаємо, що "В Україні можливий блекаут, але українці не покидатимуть країну масово", – Кулеба.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Масштабна евакуація з Афганістану: Україна опинилась серед країн-лідерів за кількістю евакуйованих людей (відео) Масштабна евакуація з Афганістану: Україна опинилась серед країн-лідерів за кількістю евакуйованих людей (відео)
День який афганці називатимуть найстрашнішим у своїй історії - 15 серпня, коли радикальний ісламістський рух “Талібан” без бою взяв владу в Афганістані під свій контроль. В країні запанував справжній хаос, а десятки держав відгукнулися надати політичний прихисток біженцям з Афганістану, які за будь-яку ціну намагались врятуватись від жорстокої розправи талібів. Внаслідок цього світові держави розпочали евакуацію своїх громадян з епіцентру подій. Серед них опинилась й Україна, яка розпочала масштабну евакуацію не лише українців, а й іноземних громадян.
Українські спецпризначенці врятували у захопленому "Талібаном" Кабулі понад 700 людей (відео) Українські спецпризначенці врятували у захопленому "Талібаном" Кабулі понад 700 людей (відео)
На таких підхід до порятунку людей не наважувалась жодна з інших евакуаційних місій, адже це ризиковане завдання так, як афганські території в той час вже знаходились під контролем радикального терористичного руху "Талібан".
Loading...
Load next