У росії тривають "бурхливі дебати" щодо війни в Україні – британська розвідка

У росії тривають "бурхливі дебати" щодо війни в Україні – британська розвідка

Заяви так званого "міністра оборони" терористичного угруповання "днр" ігоря гіркіна після перебування у складі батальйону угруповання "днр" підтвердили наявність у росії "бурхливих дебатів" щодо ведення війни проти України. Про це інформує звіт розвідки міністерства оборони Великої Британії.

6 грудня російський воєнний злочинець ігор гіркін заявив, що два місяці провів на передовій у складі батальйону "днр". Він сказав, що його досвід виявив "кризу стратегічного планування" у війні росії проти України.

Розвідники зазначили, що гіркін висміяв нинішній акцент армії рф на будівництві великих позиційних оборонних споруд, ставлячи під сумнів їхню корисність у сучасній війні.

Його коментарі підкреслюють бурхливі дебати щодо ведення війни, які тривають у безпековій спільноті росії, – повідомили у міноборони Великої Британії.

Також розвідники заявили, що не можуть перевірити чутки, які поширювалися у соціальних мережах протягом останніх 48 годин про те, що начальника генштабу зс рф генерала валерія герасимова могли звільнити.

Проте напруга між групами, ймовірно, поширюється на верхівку військової ієрархії росії, – додали у розвідці.

Нагадаємо, що у шести населених пунктах Херсонської області відновили роботу відділення "Укрпошти" та державні банки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Гіркін може воювати: за взяття його в полон обіцяють уже 50 тисяч доларів Гіркін може воювати: за взяття його в полон обіцяють уже 50 тисяч доларів
Українські волонтери, співаки та активні громадські діячі влаштували флешмоб на полон Гіркіна.
Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф" Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"
Такі висновки є маніпулятивними, оскільки жителів тимчасово окупованих територій агресивно залякують окупаційні війська.
Loading...
Load next