У шести населених пунктах Херсонської області відновили роботу відділення "Укрпошти" та державні банки

У шести населених пунктах Херсонської області відновили роботу відділення "Укрпошти" та державні банки

У шести населених пунктах Херсонської області за останній тиждень відновили роботу стаціонарні відділення "Укрпошти" та державні банки. Про це повідомляє Telegram Мінреінтеграції.

За останній тиждень у шести населених пунктах області відновила роботу стаціонарних відділень Укрпошта. А саме в смт Комишани та в селах Кізомис, Борозенське, Степанівка, Станіслав, Миролюбівка. Тут можна отримати пенсійні виплати, купити продукти й товари першої потреби.

Загалом на звільненій Херсонщині вже працюють 18 стаціонарних і 9 пересувних відділень Укрпошти.

В обласному центрі відновив роботу ще одного відділення своєї мережі державний ПриватБанк. Зазначається, що це вже шосте працююче відділення фінустанови в місті. У ньому громадяни можуть скористатися послугами каси, банкомата й термінала самообслуговування. Заклад розташований по вулиці Ушакова, 46.

Державний Ощадбанк приймає клієнтів у трьох відділеннях, що наразі працюють в обласному центрі по вул. Суворова, 26, проспекту 200 років Херсона, 16 і вулиці Чорноморська, 29а. Загалом на деокупованій Херсонщині роботу відновили вже чотири відділення цього банку – нещодавно свої двері знову відкрило відділення у смт Нововоронцовка за адресою: провулок Торговий, 3.

Нагадаємо, що Рада схвалила персональні санкції проти футболіста Тимощука та спортсменів рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
"Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті "Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті
"Укрпошта" з 1 липня тимчасово призупиняє доставку бджіл, за винятком бджолиних маток.
"Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото) "Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото)
Укрпошта ввела в обіг поштову марку, присвячену Євро-2020, тираж якої становитиме 140 тисяч примірників.
Loading...
Load next