В "Укрпошті" анонсували відкриття новорічної поштової резиденції

В "Укрпошті" анонсували відкриття новорічної поштової резиденції

У центральних відділеннях обласних центрів з 19 грудня буде діяти Новорічна поштова резиденція. Діти зможуть поспілкуватися з новорічним чарівником та написати йому листа із побажаннями. Працюватиме така пошта до кінця року на вихідних. Повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

З 19 грудня в наших головпоштамтах запрацює Новорічна поштова резиденція. До наших звичних послуг додаємо ще одну - і стаємо осередком тепла та гарного настрою для вас та ваших рідних. Діти зможуть поспілкуватися з Новорічним чарівником та написати йому листа із побажаннями (листи, до речі, можна написати вдома, коли немає світла), для цього навіть маємо чарівну поштову скриню, - написав він.

Також, за словами Смілянського, діти та дорослі зможуть взяти участь у майстер-класах, розвагах та активностях.

У нас можна замовити подарунки з безкоштовною доставкою, привітати наших захисників зі святом (вітальну листівку ми надамо безкоштовно). А ще - ми можемо доставити цю листівку чи посилку навіть на 0 лінію фронту! Ну і, звісно, можна придбати наш мерч, марки чи навіть ялинкові прикраси, - додав керівник.

Нагадаємо, що солдати НАТО заспівали український "Щедрик" (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія
Ви теж бачите дітей, що в парках, торгових центрах, автобусах знімають тіктоки? Ви теж не розумієте у чому всьому сенс?
Харчування для школярів: яким буде нове шкільне меню для українських дітей (відео) Харчування для школярів: яким буде нове шкільне меню для українських дітей (відео)
Безпечно, корисно та головне смачно. В Україні серйозно взялися напрацьовувати нове шкільне меню. До цього планують залучити професійних шеф-кухарів, організувавши конкурс. Мета одна – створити гідне харчування для школярів та дошкільнят.
Loading...
Load next