Зеленський заявив, що є ознаки підготовки росії до наступу в 2023 році

Зеленський заявив, що є ознаки підготовки росії до наступу в 2023 році

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю французьким телеканалам TF1 і LCI підтвердив, що є ознаки підготовки росії до другої хвилі настпупу у 2023 році.

На запитання, чи є ознаки того, що на 2023 рік росія готує другу хвилю наступу, Зеленський відповів:

Так. Ми розуміємо, що вони будуть хотіти цього, скажімо так, реваншистських кроків. Вони постійно хочуть узурпувати нашу державу, вони хочуть окупувати нашу державу. Я думаю, що вони ще не кинули такі думки. Ми зараз не обговорюємо, чи спроможні вони, а чи спроможні ми відбити. Я не про це говорю, я говорю про те, що бажання таке у них є, я в цьому впевнений.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next