Німеччина виділила 35 млн євро для підтримки українських дітей

Німеччина виділила 35 млн євро для підтримки українських дітей

Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини у співпраці з німецьким державним банком розвитку KfW виділили 35 мільйонів євро на підтримку дітей в Україні. Повідомило посольство Німеччини в Україні.

Отримані гранти спрямують на захист дітей, відновлення освітнього процесу, надання доступу до послуг санітарії та гігієни, а також безперервну роботу системи соціального захисту на заході та центрі України.

Нагадаємо, що обрядовий хліб Вінниччини визнано нематеріальною культурною спадщиною України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео) "За рахунок вкрадених з бюджету "ДНР" грошей": донька Пушиліна розкішно відпочила в Дубаї (відео)
Номер у готелі в якому відпочивала донька глави бойовиків "ДНР" коштує близько трьох тисяч доларів. Зокрема, сам ж відпочинок обійшовся для дівчини чи скоріш для її батька в 7-8 тисяч доларів.
Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото) Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next