Британська розвідка: "бавовна" на далеких аеродромах рф свідчить про труднощі з ППО

Британська розвідка: "бавовна" на далеких аеродромах рф свідчить про труднощі з ППО

Британська розвідка вважає, що інциденти на російських аеродромах вглибині території рф свідчать про труднощі у росії з тим, аби закривати усі потреби наявними засобами протиповітряної оборони. Про це йдеться в огляді Міноборони Британії про війну в Україні.

Розвідка нагадує, що вранці 26 грудня військовий аеродром в Енгельсі, один з тих, де базуються російські стратегічні бомбардувальники, вдруге за останні три тижні зазнав атаки, нібито безпілотниками. 

росія тривалий час з великою увагою ставилася до підтримання передових наземних систем ППО, та зараз стає все більш очевидно, що рф непросто протидіяти повітряним загрозам в глибині російської території. Перший виклик для росії, можливо - велетенська потреба у сучасних системах ППО середньої дальності, як Панцир-С1, які могли би зіграти основну роль у протидії безпілотникам. Окрім як для точкового захисту стратегічно важливих об’єктів, як Енгельс, ці системи зараз необхідні у великій кількості для прикриття польових штабів поруч з лінією фронту в Україні, - зазначає розвідка.

Нагадаємо, що росіяни стягують сили на Луганщину, готуються до "рішучих дій" – ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео) СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео)
Зрадник був завербований представником спецслужб рф для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України.
Loading...
Load next